Sunday, July 18, 2010

Lama Tak Bawak Budak Kecik Jenjalan...

Venue : Genting Highland, Pahang.

Lama jugak la tak bawak budak kecik jenjalan. Dekat2 tu ada la. Darwisy pun dah 2 tahun lebih sekarang nih. Dia pun dah pandai main. Sesuai la aku bawak ke Taman Tema Genting Highland. Dulu pernah jugak bawak sekali tapi masa tu kecik lagi dan jalan pun kene tuntun tapi sekarang tak payah dah. Dia yang tunjuk nak kemana2.

Aku boleh kategorikan Darwisy ni super aktif jugak la. Tak gheti penat. Macam super wide angle lens jugak la payah nak framing. Hehehe...

Kami ke sana semalam je sebab cuti yang tak mengizinkan. Tired but considerably satisfied. Nak pergi lagi next year but at that time nak kene beli not only 3 but maybe 4 tickets :)

InsyaAllah!

rgds
Adi Russman SR







5 comments:

nooRjan said...

nice pics...

hizrat azmir said...

mana lg gambaq? :D

adirussman said...

noorjan`thanks!
hizrat`nti upload lg :)

hizrat azmir said...

adi pasni wat trip pi ramai2 weh.. br syok :)

adirussman said...

hahaha...jommmm!

 

My Photography Journal © 2008. Chaotic Soul :: Converted by Randomness